Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από κατάστημα

Εφόσον η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί στην ιστοσελίδα μας και έχετε λάβει ενημέρωση ότι είναι ετοιμοπαράδοτη, μπορείτε να περάσετε από το Συνεργαζόμενο Κατάστημα στο Αιγάλεω για την πληρωμή (μετρητά ή κάρτα) και να παραλάβετε:

Μ. Αλεξάνδρου 2

Αιγάλεω 12244

 

Ωράριο παραλαβών:

Δευτέρα – Παρασκευή   08:00 – 18:00

Σάββατο  09:00 – 14:00

 

Αποστολή εντός Ελλάδος

Για τις παραδόσεις των παραγγελιών σας η Εταιρία μας συνεργάζεται με την COURIER CENTER που με το δίκτυο τους καλύπτουν με ασφάλεια και ταχύτητα όλη την Ελλάδα. Από τους αντίστοιχους ιστοτόπους και την χρήση του κωδικού αποστολής (tracking code), θα μπορείτε να παρακολουθείτε την διαδρομή της παραγγελίας σας.

Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 100€ και κάτω των 4kg είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες κάτω των 100€  και για δέματα έως 5 Kg, χρέωνεται 4.5€. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 1€. Το βάρος της παραγγελίας σας υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών σας. 

Η παράδοση σε όλη την Ελλάδα με Αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2.5€

Η μεταφορά και παράδοση ογκωδών αντικειμένων εκτελείται σε συνεργασία με Μεταφορική Εταιρία. Το δε κόστος θα εξετάζεται και θα ενημερώνεστε κατά περίπτωση. Δεν υπάρχει τρόπος και δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή για τις αποστολές μέσω Μεταφορικής. Σε τέτοια περίπτωση η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλος τρόπους που διαθέτει η Εταιρία μας.

 

Αποστολή εκτός Ελλάδος

Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος αποστολής κατ’ αποκοπήν. Η μεταφορά εκτελείται από την Elta Courier και οι τρόποι πληρωμής είναι : κατάθεση, πιστωτική κάρτα ή paypal.

 

Ευθύνη μεταφοράς προϊόντων

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για: Καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. Η μεταφορά των προϊόντων σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρία μας.

© 2021 cityparts.gr. All Rights Reserved.