Η Eni ασχολήθηκε με την έρευνα και την παραγωγή λιπαντικών υψηλής απόδοσης για όλους τους τύπους κινητήρων. Από τα πρώτα συνθετικά έλαια πριν από τριάντα περίπου χρόνια μέχρι τα σημερινά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σε μια εποχή μεγάλης τεχνολογικής εξειδίκευσης, στην οποία η εξέλιξη των κινητήρων έχει οδηγήσει το λιπαντικό να γίνει απαραίτητο στοιχείο του κινητήρα, η μεγάλη και ποικίλη γκάμα των λιπαντικών Eni είναι σε θέση να παρέχει τη σωστή απάντηση στις ανάγκες λίπανσης κάθε κινητήρα και τις ανάγκες κάθε χρήστη. Από κινητήρες μοτοσικλετών στα πιο εξελιγμένα αθλητικά οχήματα, από ισχυρά φορτηγά ντίζελ έως γεωργικούς ελκυστήρες, από στρόβιλους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έως τους γιγάντιους κινητήρες για τη ναυπηγική βιομηχανία. Για κάθε εφαρμογή, υπάρχει πάντα ένα προϊόν Eni ικανό να εξασφαλίσει υψηλές επιδόσεις, μακρά διαστήματα αλλαγής λαδιού, πλήρη ικανοποίηση από τον χρήστη και περιβαλλοντική συμβατότητα. Οι λιπαντικές συνθέσεις της Eni πληρούν τις διάφορες ανάγκες λίπανσης όλων των ειδών οχημάτων που παράγονται από τους κατασκευαστές. Η έρευνα και η ανάπτυξη της Eni παρέχει συνεχείς ενημερώσεις της γκάμας λιπαντικών, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμόρφωση προϊόντων με τις όλο και πιο αυστηρές προδιαγραφές των κατασκευαστών, οι χαμηλές απαιτήσεις διαμόρφωσης του SAPS και η αυξημένη αναζήτηση για βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.

 


Για να επιλέξετε το καλύτερο λάδι κινητήρα, θα πρέπει πάντα να ακολουθούνται οι συστάσεις του κατασκευαστή. Για τον προσδιορισμό του καταλληλότερου λιπαντικού είναι συνεπώς απαραίτητο:

 

*Να συμβουλευτείτε το τμήμα του οδηγού συντήρησης του οχήματος σχετικά με τη λίπανση.

*Να προσδιορίστε το προτεινόμενο από τον κατασκευαστή επίπεδο ιξώδους (π.χ. 5W30, 15W40, κ.λπ.).

*Να προσδιορίστε τις προδιαγραφές απόδοσης που απαιτούνται από τον κατασκευαστή (π.χ. ACEA B4, VW 505.00, κ.λπ.).

*Να επιλέξτε μεταξύ της σειράς προϊόντων Eni το λιπαντικό που μπορεί να εγγυηθεί το ιξώδες και τις αυστηρές προδιαγραφές των κατασκευαστών.

 

Η City Parts φροντίζει για εσάς και σας παρέχει όλη την σειρά λιπαντικών ENI και για κάθε online παραγγελίας ενός 4lt σας κάνουμε δώρο ένα Paraflu City Parts 4lt.

 

*Η προσθήκη του δώρου δεν απαιτεί στο καλάθι, το προϊόν θα αποστέλλεται αυτόματα με κάθε αγορά.