Η εταιρεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την κάλυψη της ανάγκης των καταναλωτών για την προμήθεια των απαραίτητων ανταλλακτικών στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής.

Η Cityparts διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που φροντίζει για το συμφέρον του καταναλωτή παρέχοντας του λύσεις και προτάσεις για κάθε περίπτωση. Το κυριότερο χαρακτηριστικό μας είναι η άμεση και φιλική προσέγγιση του καταναλωτή καθώς και η ταχύτερη εξυπηρέτηση της κάθε παραγγελίας. Εμπορευόμαστε μόνο επώνυμα ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς. Φροντίζουμε πάντα να ελέγχονται τα εμπορεύματα πριν φτάσουν στα χέρια του καταναλωτή.

Η εταιρεία μας ακολουθεί μία συνεχή ανοδική πορεία στο εμπόριο, εξελίσσεται, ενημερώνεται και προσαρμόζεται. Διαθέτουμε ένα άριστο κύκλο συνεργατών σύμφωνα με τον οποίο μπορούμε να σας προτείνουμε συνεργεία για την τοποθέτηση των ανταλλακτικών σας. Πέρα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε και δύο φυσικά καταστήματα όπου μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας συμβουλεύουμε από κοντά.

Η Cityparts ξεκίνησε πρόσφατα να δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών με τις πλέον πιο ανταγωνιστικές συμφωνίες στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Σκοπός της δημιουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι η πανελλαδική εξυπηρέτηση των καταναλωτών οποιαδήποτε χρονική στιγμή αυτοί επιλέξουν. Από μεριά μας σας υποσχόμαστε μία άμεση και εύκολη συνεργασία.

© 2021 cityparts.gr. All Rights Reserved.